Etusivu Uutuudet Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tietosivut
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Tilaa uutiskirje
Tilaa Kooky Gemsin uutiskirje ja saat tietää ensimmäisenä kampanjoista sekä kuulet tarjouksista joista ei tiedoteta muualla.
Usein kysyttyä / Kooky Gems

Missä korut suunnitellaan ja valmistetaan?

Korut suunnitellaan ja pääosin valmistetaan Helsingissä. Noin 20% tuotannosta, riipusten leikkaus, on Länsi-Euroopassa, jossa tuotanto- ja työolosuhteet ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa.

Voinko tehdä tilauksen avaamatta asiakastiliä?

Kyllä, voit tilata myös ilman asiakastilin avaamista. 

 

Vaihdatteko tai lyhennättekö ketjuja alekoruihin? 

Valitettavasti emme muokkaa alekoruja ellei tuotekuvauksen kohdalla mainita muuta. Myymme alekorut sellaisina kun ne ovat emmekä valitettavasti pysty tekemään poikkeusta asian suhteen.

Ketjuja pystyy tarvittaessa lyhentämään itsekin, palloketjussa lukon voi ottaa irti, ketjun katkaista sopivan mittaiseksi ja laittaa lukon takaisin. Linkkiketjuissa ketjun päässä olevan avaimenperä-tyyppisen renkaan voi pujottaa pois, lyhentää ketjua tarvittavan pituuden ja pujottaa ketjun takaisin. 

 

Mitä maksutapoja tarjoatte?

Kotimaan tilaukset voi maksaa tilisiirtona tai Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortilla Paytrailin kautta. Yleisimmillä luottokorteilla voi maksaa myös Paypalin kautta. Emme tällä hetkellä tarjoa mahdollisuutta maksaa tilisiirtona tai laskulla.

En saanut tilausvahvistusta tehtyäni tilauksen?

Tilausvahvistuksen pitäisi saapua sähköpostiisi tunnin sisällä tilauksen tekemisestä ja maksamisesta. Maksettuasi tilauksen, muistathan palata takaisin Kooky Gemsin sivuille ohjeiden mukaisesti. Jos et saa tilausvahvistusta edellämainitussa ajassa, ota yhteyttä kookygems@gmail.com  ja kerro meille päivämäärä jolloin teit tilauksen ja nimesi, niin tarkistamme onko tilauksesi ja maksusi tullut perille.


Miten käytän lahjakorttia tai alennuskoodia?

Siirtyessäsi tilaamaan tulet sivulle jossa valitaan Maksutapa. Samalla sivulla ennen maksutapoja löytyy kohta Alennuskupongin koodi. Täytä siihen alennuskoodi, valitse haluamasi maksutapa ja siirry seuraavalle sivulle. Alennus näkyy automaattisesti siirryttyäsi seuraavalle sivulle. Huomioithan että lahjakorttia ja alennuskoodia ei voi käyttää samaan tilaukseen johtuen verkkokauppamme teknisistä ominaisuuksista. 


Unohdin/ en osannut käyttää alennuskoodia, voinko saada alennuksen jälkikäteen palautuksena?

Emme valitettavasti hyvitä alennuksia jälkikäteen. On asiakkaan vastuulla tarkistaa, että alennuskoodi on oikein ja että alennus päivittyy seuraavalle sivulle siirrettäessä. Neuvomme mielellämme alennuskoodin käytössä mikäli siinä on ongelma, mutta tämän täytyy tapahtua ennen tilauksen tekemistä. Mikäli et saa alennuskoodia jostain syystä toimimaan, otathan siis yhteyttä meihin ennen tilauksen tekemistä.

Muistathan myös ottaa yhteyttä tarpeeksi ajoissa jos tarvitset neuvoa, useimmiten alennuskoodit umpeutuvat keskiyöllä. Autamme mielellämme toimistoaikojemme puitteissa, mutta emme valitettavasti voi aktivoida alennuskoodia uudelleen sen jo umpeuduttua.

 

Paljonko toimituskulut ovat?

Toimituskulut Suomeen ovat 3,50€ per lähetys ja korut tulevat perille kotiin asti. Tilaukset toimitetaan ykkösluokan kirjeenä, joka mahtuu sisään normaalikokoisesta postiluukusta. Postimaksut kaikkiin muihin maihin ovat 6,20€ per tilaus.

 

Millä aikataululla postitatte tuotteet?

Sivujemme Uutiset-osiossa kerrotaan aina seuraava postituspäivä ja mihin mennessä tilauksen tulee olla tehtynä, jotta se ehtii mukaan seuraavaan postitukseen. Mikäli postitus jostain syystä viivästyy, otamme sinuun yhteyttä  sähköpostitse mahdollisimman pian. Saat vahvistuksen tilauksen postittamisesta kun se on lähetetty. Jos tilaukseesi liittyy erityistoiveita, ketjujen vaihtamisia yms., tilauksen postittamisessa saattaa ruuhka-aikoina kestää päivä tai kaksi pidempään.

 

En asu Suomessa, voinko silti tilata?

Totta kai, toimitamme tuotteitamme kaikkialle maailmassa.

 

Olen nikkeliallergikko, voinko käyttää Kooky Gems koruja?

Totta kai voit. Kaikki koruosamme ovat nikkelivapaita sekä myös lyijy- ja kadmiumvapaita.

 

Miten kierrätettyjä Recycled Gems Collection- korut ovat?

Kerromme jokaisen korun kohdalla mitkä osat korusta ovat kierrätettyjä ja mitkä uusia. Kaikki metalliset korunosat kuten lukot ja korvakorukoukut ovat uusia, jotta myös nikkeliallergikot voivat käyttää koruja.

Kierrätetty tarkoittaa meille käytettynä hankittua, ei sitä että käytämme uutta tuotetta eri tavalla kuin se on tarkoitettu. Eli esimerkiksi kaikki kierrätettyjen korujen lelut ovat olleet leikeissä aiemmin ja saavat nyt uuden elämän koruina. Tämän vuoksi niissä voi näkyä myös pieniä jälkiä ja naarmuja.

  
Miten huolehdin koruistani?

Säilytä niitä huolellisesti suojassa auringonvalolta, kylmyydeltä ja naarmuuntumiselta, kaulakoruja mieluiten roikkumassa. Älä säilytä niitä kosteassa tilassa, kuten esim. kylpyhuoneessa. Ota korut pois nukkumaan, suihkuun tai uimaan mennessä tai urheillessasi. Myös käsiä pestessä sormukset tulee ottaa pois, sormuksen alle jäävä kostea iho saattaa aiheuttaa värimuutoksia tai heikentää kiinnitystä sekä aiheuttaa herkkäihoisimmille myös iho-oireita. Tiiviissä ihokosketuksessa olevien korujen pinta kannattaa myös puhdistaa silloin tällöin pyyhkimällä ne kuivalla kangaspalalla, koska niihin kertyy helposti bakteereja. Korut kannattaa pukea päälle viimeisenä jottei niihin roisku hajuvettä tai hiuslakkaa.

Riipuksen pinnan voi pyyhkiä puhtaaksi samanlaisella mikrokuituliinalla jota käytetään myös silmä- ja aurinkolasien puhdistamiseen.

Voinko mennä suihkuun tai uimaan ottamatta korua pois?

Et, jos haluat korun säilyvän kunnossa. Materiaalien värit saattavat muuttua tai kiinnitykset löystyä, joten korut on aina ehdottomasti otettava pois ennen veteen menoa. Myöskin sormukset tulisi ottaa pois ennen käsien pesua, koska sormuksen alle jäävälle kostealle iholle saattaa muodostua bakteereita. Jotkin koruistamme ovat vain roiskeenkestäviä, minkä mainitsemme aina tuotekuvauksessa.  

 

Kestävätkö korut putoamista?

Valitettavasti korut kuten monet muutkaan esineet eivät kestä putoamista. Se hajoaako koru riippuu paljon siitä missä kulmassa se putoaa ja tulee alas ja minkälaiselle alustalle. Me emme voi valitettavasti vastata pudonneiden korujen hajoamisesta, joten säilytäthän koruja huolellisesti.


Asun kaukana postista. Onko toimitus mahdollista esim. Matkahuollon kautta?

Valitettavasti tällä hetkellä toimitus on mahdollista ainoastaan postin kautta. Korut tulevat perille kirjepostina, joten useimmiten ne tulevat perille kotiin saakka.


Ostan korun lahjaksi. Voitteko postittaa korun suoraan lahjan saajalle?

Tottakai. Postitamme tuotteet lahjansaajalle ja laitamme halutessasi mukaan myös viestin sinulta. Emme valitettavasti voi kääriä korua lahjapakettiin, koska suojaamme sen kuljetuksen ajaksi kuplamuovilla.

Jos tilauksesi sisältää sekä itsellesi ja lahjaksi tulevia tuotteita ja postitus tapahtuu kahteen eri osoitteeseen, joudut tekemään kaksi erillistä tilausta. Jos haluat että lahjaksi tulevat tuotteet lähetetään ulkomaan osoitteeseen, sinun tulee valita toimitustavaksi Kirjattu kirje ulkomaille.


Voinko ostaa korun lahjaksi lapselle?

Emme suosittele korujemme ostamista pienille lapsille, koska he eivät yleensä ymmärrä korun ja lelun eroa. Tuotteemme ovat suunniteltu aikuisten mitoituksella ja aikuisten käyttöön, joten niitä tulee säilyttää kunnolla eivätkä ne kestä esimerkiksi leikkimistä. Isommille lapsille koruja voi ostaa, mutta silloinkin on ostajan vastuulla huolehtia siitä että että lapset osaavat säilyttää ja käyttää korua oikein.


Haluan käyttää netti
sivujenne kuvia ja/tai tekstejä omiin projekteihin. Onnistuuko?

Kaikkia kuvia ja tekstejä suojaavat tekijänoikeudet, jotka ovat yksinoikeudella Kooky Gemsin hallussa. Jos haluat tehdä suoran lainauksen tekstistä blogiisi, liitä mukaan myös lähdetiedot. Missään tapauksessa et saa kopioida tekstiä esimerkiksi omille nettisivuille viittaamatta Kooky Gemsin nettisivuihin tekstin lähteenä. Mikäli tarvitsisit materiaalia muihin projekteihisi, pyydä aina lupaa etukäteen sähköpostitse.


Miten meililistanne toimii?

Voit liittyä postituslistallemme sivujen kautta ja voit koska vain erota listaltamme ilmoittamalla siitä sähköpostitse kookygems@gmail.com tai klikkaamalla kirjeen alareunassa olevaa linkkiä. Tiedotamme sähköpostitse asiakkaitamme uusista tuotteista, alekampanjoista yms noin kerran kuussa, emme kuitenkaan koskaan useammin kuin kaksi kertaa kuussa. Liittymällä listalle voit säästää rahaa, joistakin kampanjoista tiedotamme vain uutiskirjeen välityksellä kanta-asiakkaillemme. 


Näin aiemmin tuotteen nettisivuillanne/ jossakin liikkeessä, mutten enää löydä sitä. Onko minun mahdollista vielä ostaa se?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse ja kuvailla mikä tuote oli kyseessä niin tarkistamme varastotilanteemme. Jotkin tuotteemme ovat yksittäiskappaleita tai niitä on vain muutama, joten kaikkia tuotteita ei ole enää myöhemmin saatavilla.


Haluaisin ketjun erimittaisena, onnistuuko?

Hopeanväriset ketjut onnistuvat pidempinä tai lyhyempinä, ilman erillistä korvausta aina 100cm saakka. Laita mukaan viesti tilausta tehdessäsi haluamastasi mitasta. Palloketjut tulevat sen mittaisena kuin tuotekuvauksessa emmekä pysty pidentämään niitä. Niiden lyhentäminen on helppoa ja onnistuu kotona terävillä saksilla tai pihdeillä.

Pyydämme huomioimaan, että tuotteet, jotka muutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ovat mittatilaustöitä, eikä niillä ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta. Aletuotteita emme muokkaa emmekä vaihda niihin ketjuja.

Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Valitse kieli
English Suomi
Ostoskori
0 kpl
Toimitustavat
Suomi3.50€
Eurooppa6.20€
Muu maailma6.20€
3,50€ per tilaus kotimaan osoitteisiin ja 6,20€ per tilaus muualle maailmaan
Maksutavat: Paytrail, Paypal